Livsnyderi mellem by og fjord

Honnørkajen ligger i smørhullet mellem den smukke fjord og byens mange bekvemmeligheder. Her bliver du en del af det summende liv, samtidig med at du har adgang til den afslappende natur. I gåafstand finder du fristende restauranter, givende kulturliv og maritim havnestemning. Nærmeste nabo er Lystbådehavnen, og der er under 5 km til Haderslev Golfklub.

Pressebillede udlånt fra Haderslev Kommune
8

minutters gang til gågaden

Historisk købstadscharme

Haderslev er en 700 år gammel købstad, hvor historien stadig kan fornemmes i de snirklede brostensbelagte gader. Byen emmer af historisk charme, og der er rig mulighed for at udforske historien ved at besøge et af byens museer eller den smukke Domkirke. Bymidten er en af landets ældste, og overalt findes smukke arkitektoniske detaljer og bindingsværkshuse.

Moderne byliv med gæstfri atmosfære

Den perfekte kombination af moderne byliv og købstadscharme finder du i Haderslev. Gå på opdagelse i det store udvalg af butikker, specialbutikker, caféer og restauranter eller på de små gallerier og værksteder. Byen summer af liv, og på Torvet er der rig mulighed for at nyde den nostalgiske stemning. Udover det gode handelsliv har byen også et rigt kulturliv, hvor der afholdes populære events som Hertug Hans Festival og Haderslev Lysfest.

ian-keefe-o51ZmPzv95Q-unsplash

Havn & Fjord

Haderslev havn har udviklet sig fra industrihavn til en moderne bydel. Med front mod indsejlingen til Haderslev havn ligger Honnørkajen, hvor der kan tages imod royale gæster fra vandsiden, skoleskibe og andre større både. Der er en hyggelig maritim stemning, og hele havnearealet byder på et væld af aktiviteter. Gå ombord Fjordbåden Helene ved Honnørkajen, og besøg Aarø – Lillebælts perle. Øen er kendt for sine lækre smagsoplevelser og smukke natur. I nærheden af Honnørkajen ligger StreetDome, der er en af Skandinaviens største skateparks. Du kommer altså til at bo med udsigt til en livlig atmosfære året rundt.  

Fuld palette af aktiviteter

Det aktive liv har perfekte vilkår i Haderslev, hvor du kan finde både de actionfyldte- og naturskønne oplevelser. Haderslev Golfklub ligger under 5 km fra Honnørkajen, hvor der er mulighed for pay & play. Er du mere til action på to hjul eller to ben finder du masser af MTB- og løberuter i Haderslev og omegn. Du kan også snøre vandrestøvlerne, og gå Camino Haderslev Næs, som starter ved Domkirken. I 2022 etableres Det Blå Forenings Hus, hvor der er mulighed for at sejle i kajak, så fjorden kan nydes fra vandsiden. 

Bo i gåafstand til det moderne byliv, nostalgisk købstadscharme, kulturliv og smuk natur

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.