Restaurant

Få en nybygget restaurant på Haderslevs bedste beliggenhed

Nu kan du leje en nybygget og nyindrettet restaurant med en fantastisk beliggenhed lige ned til Haderslev fjord og Kongeskibets fortøjningsplads. Restauranten er i stueplan i Honnørkajen, der foruden restaurant og grønt gårdmiljø rummer 68 eksklusive boliger.

Honnørkajen ligger med front mod indsejlingen til Haderslev havn og lige ned til fjorden med uforstyrret udsigt over vandet.

Lokalerne kan stå færdige i sommeren 2024.

Honnørkajen Haderslev planløsning_

Du kan være med til at tilpasse planløsningen

Der er allerede en planløsning for lokalerne, men som lejer kan du være med til at tilpasse og udvikle planløsningen, så den passer bedst muligt til det, du vil med stedet. Der er også mulighed for at inddrage flere kvadratmeter i lejemålet, hvis du ønsker det. Jo tidligere du træder til som lejer, jo mere kan du få indflydelse på.

Er du interesseret i lejemålet, skal du kontakte Erhvervsmæglerne, Nordicals:

Tlf.: 7453 2900

Mail: 6100@nordicals.dk

 

Hyggelig terrasse til udeservering

Foran restauranten kommer der en rummelig, velindrettet og stemningsfuld terrasse, der bliver perfekt til udeservering. Den ligger i direkte forlængelse af selve restauranten og har kig ud fjorden og havnen.

Hele området er fyldt med muligheder og en dejlig maritim stemning – Kongeskibets fortøjningsplads er lige udenfor, der er 300 meter til Skandinaviens største skatepark StreetDome, Fjordbåden Helene ligger til her og lystbådehavnen er lige om hjørnet.

Få en restaurant med Haderslevs bedste udsigt og stor terrasse til udeservering

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.