Om Honnørkajen

Fra industrihavn til eksklusive boliger

Honnørkajen ligger med front mod indsejlingen til Haderslev havn, og var engang en del af livsnerven for Haderslevs industri. Navnet Honnørkajen kommer sig af, at havnearealet i dag bruges til at tage imod royale gæster, skoleskibe og andre større både. I navnet Honnørkajen ligger dog også et ønske om, at skabe Haderslevs nye pejlemærke, der gør honnør til vand og by.

huum-NHLS5hOSH0c-unsplash

Lidt ekstra luksus i fællesfaciliteterne

Visionen er at skabe attraktive fællesfaciliteter, hvor der er rum til særlige oplevelser sammen – og hver for sig. Lidt ekstra luksus i hverdagen i forlængelse af din bolig. Det kunne være faciliteter som poolområde, en hyggelig lounge, træningsfaciliteter, lånelejlighed eller måske et spaområde. Én ting er sikkert – du får adgang til forkælelse, når det passer dig.

Hele Haderslev kun et blink fra vandet

Honnørkajen er for dig, der ønsker at bo i en eksklusiv bolig tæt på vandet og byens bekvemmeligheder. Et sted hvor du selv vælger om du vil mærke byens impulser eller fornemme roen fra fjorden. Her er der tid til de ting, som betyder noget for dig – uanset om det er hverdagens små øjeblikke eller livets helt store øjeblikke.

Alle boliger får egen altan, for at udnytte det fulde potentiale af den unikke beliggenhed

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.